Inte riktigt min kväll. Ostädat på hotellrummet när jag landat och checkat in på hotellet på Arlanda. Fick faktiskt ringa och klaga vilket inte är min grej. Nytt rum och vouchers att handla käk för blev ersättningen. Trodde jag skulle bli snäll och mild igen. Men när jag står i kö till att beställa käk bufflar sig två män före mig. Är jag osynlig, eller vad? Jag säger ganska bestämt till herrarna ”ursäkta men jag står i kö här”. En av männen synar mig uppifrån och ner och och säger: ”jaha stod du i kö, du såg så timid ut.” Som om det vore okej att tränga sig för att jag ser snäll ut. Timid är dessutom ett hånfullt ord för snäll. Börjar koka lätt inombords och får hålla mig lugn. Finns inget som får mig att tända till på alla cylindrar som buffliga män. ”Jo men oavsett hur jag såg ut så stod jag i kö”, säger jag hyfsat samlat.

Men hallå varför sa jag inte det jag tänkte? Till exempel: ”jo jag är lite försiktigare än er, jag raglar inte före folk fram till baren”. Varför låter jag folk bete sig som idioter och komma undan med det?

Och sen, när jag lugnat ner mig från macho-männen, kommer så min sallad. När jag skulle bli mild och snäll igen. Och det är en cearsallad som jag beställt. Som levereras med ägg och allergi-mango. But why?!

IMG_5736

 

Annonser